Gastronomický kalendář

    • Leden: Vepřové hody
    • Únor: Valentýnské menu při svíčkách
    • Březen: Velikonoční speciality
    • Duben: Krajové speciality
    • Květen: Chřestové dny
    • Červen: Francouzky po česku-degustace francouzské kuchyně a jahodové delikatesy
    • Červenec: Zámecké grilování-Steaky a saláty
    • Srpen: Zámecké grilování-Steaky a saláty
    • Září: Houbové mámení
    • Říjen: Zvěřinové hody
    • Listopad: Svatomartinské víno a tradiční Martinská husa
    • Prosinec: Vánoční a Svatoštěpánské menu
    • Leden: Vepřové hody
    • Únor: Valentýnské menu při svíčkách
    • Březen: Krajové speciality
    • Duben: Velikonoční speciality
    • Květen: Chřest – královská zelenina
    • Červen: Francouzky po česku-degustace francouzské kuchyně a jahodové delikatesy
    • Červenec: Zámecké grilování-Steaky a saláty
    • Srpen: Zámecké grilování-Steaky a saláty
    • Září: Sushi večer
    • Říjen: Zámecké houbové dny
    • Listopad: Svatomartinské víno a tradiční Martinská husa
    • Prosinec: Vánoční a Svatoštěpánské menu